To je to što me zanima!

Osvojite ulaznice za koncert Olivera Dragojevića u Umagu

07. srpnja vodimo vas na umašku ATP pozornicu na koncert Olivera Dragojevića kojem će se, na jednom od rijetkih nastupa ove godine, pridružiti i Gibonni
Vidi originalni članak

Koncertne atrakcije ovogodišnjeg umaškog ATP Vegeta Croatia Open Umag 07. srpnja otvorit će uvijek izvrsni Oliver Dragojević, koji će na pozornici osim legendarnih Dupina ugostiti i orkestar Alana Bjelinskog. Kako bi otvaranje dobilo posebnu čar, Oliveru će se na pozornici pridružiti novosadski bend – the Frajle, sastavljen od četiri karizmatične djevojke očaravajućih vokalnih mogućnosti. Nakon mnogo godina, kao gost Oliveru tijekom večeri će se pridružiti i njegov veliki prijatelj i kolega Zlatan Stipišić Gibonni.

Nakon spektakularnog otvaranja slijede i TBF, Jinxi, Gustafi, Estelle i još mnogo toga

Nakon koncerta otvorenja u subotu 07.srpnja Umag će i dalje biti domaćin bogatog koncertnog programa gdje će se svaku večer izmjenjivati vrsni hrvatski jazz i estradni umjetnici. Tako će već večer prije koncerta Olivera u Umagu zasvirati bend Ante Gele. U nedjelju, 08. 07. umašku pozornicu osvojit će istrijani, domaćini – bend Gustafi. U ponedjeljak, 09.07. zabavlja nas ATP Stars bend, dok su 10. - 12. 07. rezervirani za R&B i house generaciju. Na umašku pozornicu se u petak, 13.07. ponovno vraća legendarni TBF. Samo dan kasnije, u subotu 14. 07. zabavljat će nas engleska R&B pjevačica i model, Estelle.  Službeno, domaće zatvaranje završit će Jinxi koji su kao TBFovci i lani osvojili Umag.

Sve nabrojano i više je nego dovoljno da Umag označite kao ljetnu destinaciju koju ćete ovo ljeto obavezno posjetiti.

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr 

O ljetnom koncertu godine, onom Olivera Dragojevića 07. srpnja u Umagu,  ne treba puno pričati, jer se u spomenutoj varijanti niti ne može očekivati ništa drugo osim jedinstvenog spektakla. 24sata.hr pobrinuo se za svoje vjerne čitatelje i osigurao 5 x 2 ulaznice i 2 x 2 VIP ulaznice.  Ovoga puta ulaznicama nagrađujemo svakog tridesetog sudionika nagradnog natječaja, dok VIP ulaznice poklanjamo najboljem odgovoru na pitanje: Koja vam je omiljena Oliverova pjesma i zašto? Prijaviti se možete putem Nagradnog obrasca sve do srijede, 04. srpnja kada ćemo sretne dobitnike objaviti u podrubrici Nagradne igre.

Sretno svima i pratite nas i dalje na 24sata.hr!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare