To je to što me zanima!

Otiđite na vječni počinak u legendarnoj trokolici iz 'Mućki'

Kreator vozila je mišljenja da su današnji pogrebi pretužni, da bi trebali slaviti nečiji život i ono što ga je obilježilo, a ne ga oplakivati. Prvog je pokojnika već ispratio
Vidi originalni članak

Darren Abey (46) iz Fleetwooda, Lancanshire, omogućio je zainteresiranima da jednoga dana ovaj svijet napuste u nesvakidašnjem stilu - u trokolici obitelji Trotter iz legendarne humoristične serije 'Mućke'.

Abey je na replici 'trulog žućka' radio godinu dana te je na projekt potrošio 10.000 funti (oko 93.0000 kuna).

- Tradicionalna crna pogrebna vozila su mnogima dosadila. Zato sam stvorio nešto unikatno za sve one kojima je do promjene - izjavio je Abey, veliki obožavatelj serije.

U trokolici je nedavno na vječni počinak ispratio i prvog pokojnika, te je izjavio da je 'žućko' izazvao pozitivne reakcije kod rodbine i priijatelja.

- Današnji su pogrebi pretužni. Trebali bismo slaviti nečiji život, ono što ga je obilježilo, a ne ga oplakivati - dodao je Abey, koji će možda zahvaljujući trokolici 'u ovo vrijeme sljedeće godine biti milijunaš'.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ANGELS_1 20.10.2012.

    r.i.p.

  • Gušter_1 20.10.2012.

    U takvom autu je šteta vozit trupla,više bi zaradili kad bi u tome organizirali vožnje po gradu,brijem da bi turisti iz cijelog svijeta dolazili

  • CargoOPS 20.10.2012.

    Jos kad bi Del Boy i Rodney bili vozaci i mrtvac bi usto da im se nasmije :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare