To je to što me zanima!

Otkrio da je donor bubrega ljubavnik njegove supruge

Johnu je bubreg spasio, ali i uništio život. Nakon operacije je saznao kako je njegov 'dobročinitelj' zapravo ženin ljubavnik i otac njegovog djeteta...
Vidi originalni članak

Johnu iz Singapura, otkazivao je bubreg i očajnički je trebao novi organ. Bio je na dijalizi i lijekovima. Supruga Jill rekla mu je da će mu njezin dobar prijatelj Peter dati bubreg. Johnu je laknulo. Mislio je da će mu se nakon operacije život promijeniti na bolje.
 - Pristao sam mu dati bubreg jer su naši roditelji iz istog sela i nisam htio da John i njegova supruga pate - rekao je Peter. John mu je pomogao u osnivanju firme čija je direktorica Jill. John je, također, uložio 100.000 dolara (oko 500.000 kuna). Dva mjeseca nakon operacije otkrio je da je donor ljubavnik njegove žene. Zatim je saznao kako nije biološki otac njihovog djeteta.
John je bio spreman preći preko svega jer mu je žena rekla kako je to bio samo 'seks na jednu noć'. Ali, sada se odlučio rastati od nevjerne žene. Odrekao se i djeteta jer smatra da bi ga samo zbunjivala dva oca. Peter nakon svega tvrdi kako bi opet pomogao Johnu.
- Divno je spasiti nekome život - rekao je Peter.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • user_43440 07.01.2010.

    nije loše kad mu je trošio ženu neka se oduži!

  • bosnia_80 07.01.2010.

    a možda ga je lijepo ucijenio:) ...Ubit ću te zato što si mi karao ženu...osim ako mi daš svoj bubreg!!!??

  • crnilabud 07.01.2010.

    ljubav za ljubav,usluga za uslugu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare