To je to što me zanima!

Otvorili su hitnu liniju na kojoj se može ispovjediti

'Gospodinovu liniju' koja se naplaćuje 0,34 eura po minuti, nije odobrila katolička crkva. Zapravo služi samo za jadanje jer ne nudi odriješenje
Vidi originalni članak

'Gospodinova linija' koja se naplaćuje 0,34 eura po minuti, hitna je linija za sve katolike u Francuskoj koji se moraju ispovjediti, a ne mogu doći do svoga svećenika. Biskupi su iskritizirali grupu 'Katolici za AABAS', koja je otvorila liniju, te kažu kako nema odobrenje katoličke crkve.
- Za savjet o ispovjedi pritisnite jedan, za ispovjed pritisnite dva, a za preslušavanje tuđih ispovjedi pritisnite tri - kaže muški glas na 'Gospodinovoj liniji' koja je otvorena na početku korizme i u prvom tjednu je primila oko 300 poziva. Osnivači kažu kako ne nude odriješenje, jer to može učiniti smo svećenik, no novac koji zarade planiraju dati u humanitarne svrhe, prenosi Metro.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • purple 02.03.2010.

    nije ni cudo da su se biskupi bunili. svakom stvarnom katoliku koji ima postovanja prema sakramentu ispovjedi zna da ovo nema veze s tim. zalosno je sto se sve danas protura pod katolicanstvom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare