To je to što me zanima!

Ovako izgleda lice čovjeka koji je progutao vrećicu kokaina

SAD: Art Taylor (18) nije dao žmigavac prije skretanja. Policajci su ga zaustavili. Postao im je sumnjiv jer nije dao dokumente. Zatim je navodno progutao kokain
Vidi originalni članak

Američka policija slikala je Arta Taylora (18) samo nekoliko minuta nakon što je, vidjevši ih, navodno progutao vrećicu kokaina. Taylor je vozio ulicama Massachusettsa. Policajci su ga zaustavili zbog manjeg prometnog prekršaja. Postao im je sumnjiv jer im nije dao vozačku i prometnu. 

- Odjednom je napravio nagli pokret i zgrabio vrećicu s bijelim prahom koja je bila na glavnoj konzoli. Stavio ju je u usta - rekao je policijski glasnogovornik Ron Brandolini. Policajci su skočili na njega kako bi ga spriječili da je proguta. Nisu uspjeli. 

Optužili su ga zbog napada na policajca, nedolično ponašanje i skretanje bez signalizacije, piše Daily Mail. Međutim, nisu ga optužili zbog droge jer su ostali bez dokaza. Doveli su i policijskog psa, ali nije ništa drugo nanjušio na Tayloru ni u autu. Na sudu je rekao da nije kriv. Pustili su ga da se brani sa slobode bez jamčevine. Saslušanje mu je šestog siječnja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • levanat 04.12.2010.

    slika je odlična - vidi se da je frajer "happy" i da mu je sve ravno

  • p i j e v a c 04.12.2010.

    Trebali su mu destilirat pišaću::

  • skorpy 04.12.2010.

    očekivao bih da bi ipak trebao izgledati malo nabrijanije jer na kokainu baš nepraviš takve kreveljave face.prije da je progutao LSD al tko sam ja da prosuđujem :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare