To je to što me zanima!

Ovako se za djeveruše snašla mlada koja nema prijateljica

Kompjuterska inženjerka iz Brazila jedna je od samo četiri djevojke na svojoj studentskoj godini. U manjku prijateljica, odlučila je pozvati svoju mušku ekipu na photo session...
Vidi originalni članak

Kad je studentica kompjuterskog inženjerstva shvatila da je većina njenih kolega muškog spola, odlučila je biti kreativna i pozvati ih na snimanje albuma prije svog vjenčanja. Rebeca Brantes (24) okupila je ekipu i s njom snimila urnebesan photo shoot. Pozvala je petoricu djevera, obukla ih u spavaćice te im pomogla u uređivanju, piše Daily Mail.

Među njenim vjenčanim fotografijama niz je smiješnih fotki na kojima sa svojim prijateljima uživa u posljednjim slobodnim trenucima. Fotografiranje je prošlo odlično, uz podosta alkohola, a neke dijelove su morali ponavljati više puta zbog nekontroliranog smijanja.

- Ideja mi je pala na pamet tjedan dana prije vjenčanja. Gledala sam fotografije mladenaka sa svojim ekipama i mrvicu se rastužila što nisam i ja u mogućnosti to napraviti - rekla je Rebeca.

Ipak, našla je ekipu koja je prihvatila zezanciju i složila urnebesnu kompilaciju fotografija. Dečki su se ufurali u priču i, između ostalog, prošli tretman s maskom od krastavca, a čak su i obrijali noge u znak solidarnosti prema mladenki.

- Baš sam sretna zbog ovoga. Kad mi je dosadno, znam uzeti fotografije i umirati od smijeha. No, nisam mislila da će se ova zezancija proširiti internetom - zaključila je Rebeca.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Mél.C.B.🌼 23.05.2017.

    haha, zanimljivo,..al ja za to imam prave prijateljice! :)

  • Mrgudalo3 23.05.2017.

    Žao mi je jer inače ne reagiram na ovakve stvari, ali ovo nakaradno zvuči:"...jedna je od četvero djevojaka..." Djevojke su ženskog roda. Dakle, jedna od četiri djevojke.

  • koko82 23.05.2017.

    evo vam feministikinje.... "Kompjuterska inženjerka iz Brazila jedna je od SAMO ČETVORO djevojaka na svojoj studentskoj godini"..... ostale su kuharice,švelje primjenjena umjetnost i ostalim smjerovima koje namju veze sa STEM-om .... o nda izmisljanje nekakvog wage gap-a..... a savim su bile slobodne upisat neki lukrativniji smjer.... ali eto....

Komentiraj...
Vidi sve komentare