To je to što me zanima!

'Ovi psi imaju još tjedan dana vremena, molimo udomite ih'

Za njih nema nikakvog rješenja osim da ih se čim prije makne od tamo. Može li itko bar po jedno uzeti? Nisu veliki rastom, još su štenci oko 5 mjeseci, stoji u apelu...
Vidi originalni članak

Na Facebook grupi Šibenske šape objavljen je apel za udomljavanje štenaca koji možda imaju samo tjedan dana vremena.

- Ovi mališani imaju vremena samo ovaj tjedan. Inače će završiti tko zna kako. Vjerojatno neće biti živi više. Primošten nema ugovor s As eko. Za njih nema nikakvog rješenja osim da ih se čim prije makne od tamo. Može li itko bar po jedno uzeti? Nisu veliki rastom, još su štenci oko 5 mjeseci. I neće ni rasti više puno. Mi smještaja za životinje nemamo. Sve info dajemo u inbox. Molimo vas, podijelite ih !, napisale su Šibenske šape.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 16.05.2018.

    Ovaj koji je napisao sa se punude kineskim restoranima sigurno nema psa. Međutim zbog njega i takvih psi niti ne završavaju u azilima, niti se zbog njega i takvih ne cvili po portalima za spas. Psi su u azilima upravo zbog ljubitelja pasa koji u jednom trenutku iz nekog razloga to prestanu biti, a do tad su bili zakleti i spremni pljuvati ili npr lupati minuse ovakvom komentatoru s komentarom o kineskim restoranima. U svakoj temi licemjerja do neba.

  • zmajcrni1 16.05.2018.

    Ponudite ih kineskim restoranima Vjerojatno ce ih uzeti sve

  • nijetebriga 16.05.2018.

    Ovi u Sibenskim sapama ocito nece da znaju-usmrcivanje pasa i u azilima je zakonom zabranjeno.. netko ih mora prijaviti nadleznim organima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare