To je to što me zanima!

Ovo morate vidjeti: Nick nema noge ni jednu ruku, ali ima srce

Nick Santonastasso je bodybuilder i YouTuber koji pati od rijetkog poremećaja zvanog Hanhartov sindrom, popraćenog različitim stupnjevima jezičnih oštećenja i nedostatkom udova
Vidi originalni članak

Hanhartov sindrom je poremećaj popraćen različitim stupnjevima jezičnih oštećenja i nedostatkom udova. Baš takvu nesreću da pati od tog poremećaja ima Nick Santonastasso (21), zvijezda YouTubea i bodybuilder.

S postotkom mogućnosti preživljavanja od samo 30%, Nick je ipak uspio dokazati da je jači od svega. Na YouTubeu je osvanula snimka na kojoj Santonastasso podiže ogromnu gumu od 70 kilograma. On tvrdi da je jedna od tek 12 osoba koje su se rodile s tim poremećajem, a osam ih je preminulo.

Hrabri i marljivi Santonastasso redovito objavljuje fotografije i videozapise na svojim društvenim profilima i dobiva ogromnu podršku svojih pratitelja.

- Unatoč svom hendikepu, oduvijek sam želio biti model fitnessa, trener bodybuildinga i motivacijski govornik. Trudim se da mi se želje i ostvare - kaže mladi Santonastasso, uzor mnogim bodybuilderima diljem svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dragoSG 20.07.2017.

    Posli ovoga,mene je sram živit

  • Trkeljator 20.07.2017.

    Sjecam se lika kad je sudjelocao u pranku gdje kao visi na lancu i lik sa maskom ga kao reze motornom pilom.Da vidis bjezanije po parkinzima xD

  • 20.07.2017.

    Decko svaka ti cast!! Kapa do poda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare