To je to što me zanima!

Oženio se prvi put: Ženu svog života našao je sa 99 godina

Od uprave staračkog doma tražili su zajedničku sobu, no nju mogu dobiti samo vjenčani parovi. Virginija je preuzela inicijativu i zaprosila Gilberta koji je rekao 'da'
Vidi originalni članak

Veteran Drugog svjetskog rata, Gilbert Herrick (99) prvi puta se oženio, piše Daily Mail. Ljubav svojeg života pronašao je u udovici i majci petero djece, Virginiji Hartman (86). Sretni par upoznao se prošle godine u hodniku staračkog doma u Rochesteru u New Yorku gdje oboje žive. Uskoro je Gilbert počeo posjećivati Virginiju. Od uprave staračkog doma tražili su zajedničku sobu, no nju mogu dobiti samo vjenčani parovi. Virginija je preuzela inicijativu i zaprosila Gilberta koji je pristao. Vjenčali su se u staračkom domu. 

- Nisam našao onu pravu sve dok nije došla Virginija. Ovdje nisam imao s kime razgovarati. Ona je bila jedina pa sam ju posjećivao svaki dan. Bojao sam se da će me izbaciti - rekao je mladoženja.

Vjenčanju je prisustvovalo Virginijino petero djece, unuci i praunuci.  Iako su oboje prikovani za invalidska kolica, novovjenčani par nije propustio obaviti i prvi ples. 

Nakon vjenčanja zajedno uživaju u bračnom životu. Vole zajedno odlaziti na satove slikanja, a umirovljeni poštar Gilbert i dalje radi u vrtu staračkog doma. 

- Plaćaju mi 40 kuna na mjesec. Znam da nije puno za oženjenog čovjeka, ali barem privređujem - uz smijeh kaže Gilbert. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • SA-SU 17.02.2013.

    Hahahaha, dobri su ovi! :)) Nikad nije kasno!

  • xxy women 28.06.2011.

    Za sreću i ljubav nikad nije kasno....

  • Morž 26.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare