To je to što me zanima!

Pacijentici pripisao terapiju: Dvaput tjedno popu*** mužu!

Sacramento: Anonimna pacijentica je trebala ići na gastroskopiju, no to je odbijala jer ima jaki poriv za povraćanje. Liječnik joj je na to predložio da vježba na mužu...
Vidi originalni članak

Državna liječnička komisija kaznila je kirurga  u Sacramentu, J. Petera Zegarra, zato što je pacijentici sugerirao da upražnjava oralni seks kako bi umanjila svoj refleks za povraćanje. Naime, neimenovana pacijentica trebala se kod doktora Zegarra podvrći gastroskopiji, postupku kojim se cijev gura kroz usta do želuca. No, pacijentica je taj postupak odbijala i kirurgu rekla da ona i kod zubara, kad otvori usta, dobiva poriv za povraćanje, pa smatra da neće izdržati gastroskopiju

Tada joj je doktor, u prisutnosti njezinog muža, predložio da bi 'dva puta na tjedan trebala oralno zadovoljiti svog muža, te tako vježbati i smanjiti svoj poriv na povraćanje'. 

- To je potpuno neprofesionalna liječnička sugestija i zato je  naša poruka da to vjerojatno nije bilo prikladno - rekla je Cassandra Hockenson iz liječničke komisije u Kaliforniji. Dodala je da bi prihvatljiviji odgovor bio neki vezan kako da se nosi s tim porivom za povraćanje. 

Komisija smatra da u ovom slučaju liječniku ne može biti obrana da se samo šalio, jer je bilo potpuno neprimjereno.

Doktor Zegarra nije htio komentirati slučaj, ali agencija koja je zadužena za prigovore pacijenata na rad liječnika jako je zadovoljna što im se pacijentica uopće obratila. Smatraju da se ovakvi slučajevi moraju čuti. 

Idi na 24sata

Komentari 195

  • noćna ptica 31.12.2013.

    Vjerovatno je ovoj babi u komisiji preko 70 godina pa i ona osjeća gađenje na pušenje. Da je u komisiji bila normalna ženska doktor sigurno ne bi bio kažnjen.

  • Taz_1 25.05.2013.

    Veli Štef Bari, Barek daj mi popuši to ti je dobro za zube .Pa Štefek kak mi je to dobro za zube?Ak mi ne popušiš bum ti se zube zbil.

  • LebronPetrovic 20.05.2013.

    U tome nema ništa loše ako ga se na vrijeme preseli tamo gdje mu je mjesto !

Komentiraj...
Vidi sve komentare