To je to što me zanima!

Paklena podvala: Uvjerili ga da je umro čovjek kojeg je plašio

Dva Australca svojem su prijatelju priuštili šok koji će sigurno pamtiti sve do kraja života. U njegovim se očima naizgled bezazlena podvala pretvorila u - tragediju...
Vidi originalni članak

Mark Reynolds i Richy Sandham osmislili su 'prank' kojim će u kostimu zeca bezazleno plašiti slučajne prolaznike na ulicama Adelaidea u Australiji. Tako je barem mislio njihov prijatelj Michael, mladić koji je dobio zadatak da bude taj koji će plašiti ljude. 

Nakon što je iskočio pred nekoliko ljudi i preplašio ih, Michaelu se odjednom pred očima srušio cijeli svijet. Naime, jedan se čovjek primio za srce i srušio. Njegova mu je kći kroz suze objasnila da ima bolesno srce... 

Pola sata kasnije Michael je dobio poziv - čovjek kojega je uplašio upravo je preminuo. 

Nekoliko minuta kasnije 'preminuli' je s osmjehom išetao iz bolnice i Michael je shvatio da su ga prijatelji fino nasamarili. Pokušajte samo zamisliti kakav je to osjećaj olakšanja bio. 

Ipak, ova podvala nije svima bila smiješna i mnogi u komentarima na YouTubeu tvrde da su momci jednostavno otišli predaleko. Drugi pak kažu da je ovaj prank u biti odličan jer svima ostalima pokazuje koliko je opasno plašiti slučajne prolaznike na cesti iz zabave. Što vi mislite?

Idi na 24sata

Komentari 21

  • strmi007 14.06.2015.

    bolji su komentari na videu,nego video.Pogotovo ovaj : So fuckin evil, but i love it, it was like my sister saying she was pregnant and i was the father, i was 100% sure she was on the pill.

  • samo da kažem 12.06.2015.

    dobro su mu ga vratili

  • mile980 12.06.2015.

    dobra pouka.da glupost moze imati velike poslijedice

Komentiraj...
Vidi sve komentare