To je to što me zanima!

Par se žestoko poseksao na stolu restorana ispred gostiju

Zanimljivo, nitko od svjedoka policajcima nije htio dati izjavu, pa su mladić i djevojka prošli bez težih posljedica. Jedino neće smjeti u taj restoran sljedećih godinu dana
Vidi originalni članak

Nakon četiri sata opijanja, Jeremie Calo (32) i njegova djevojka Tiffani Lynn Barganier naprosto nisu mogli odoljeti sirovim strastima te su se u ponedjeljak, u rani večernji sat, žestoko poseksali na stolu restorana Paddy Murphy's u Orlandu ispred zabezeknutih gostiju.

Budući da su prizor promatrala i djeca, menadžer lokala Tom Murphy je 'napaljence' pokušao zaustaviti usred akcije, no Calu nije bilo do prekida te mu je objasnio da se uzalud trudi jer 'ona nije u prilici ustati'.

Nije to bilo sve što se Calu nije htjelo, nije mu bilo ni do plaćanja računa, pa se nakon seksa uspio i potući s osobljem restorana što objašnjava zatvoreno oko koje vidite na slici.

Kako bilo, Calo i njegova djevojka su sjajno prošli nakon što su privedeni jer nitko od svjedoka policajcima nije htio dati izjavu. 

Na kraju dobili samo jednogodišnju zabranu dolaska u restoran u kojem su ostavili dubok trag.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Excentric 23.10.2012.

    pictures or it didnt happen! :D

  • kiko3655 21.10.2012.

    i ovo je vjest za dnevnik i novine... sto se sve nece objavljivati za koju godinu..

  • alan ford_1 21.10.2012.

    to je bila vražja sila, kad nije bilo vremena naći prikladno mjesto. Možda je par perverzan pa ga uzbuđuje da ih netko promatra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare