To je to što me zanima!

Pas heroj spasio živote dvjema mačkama ostavljenim da umru

Skipper i Tipper, dva prekrasna mačića, danas su živi i zdravi isključivo zahvaljujući brižnome psiću Reaganu koji je čuo njihovo zapomaganje i odvukao ih na sigurno
Vidi originalni članak

Skipper i Tipper namjerno su zapakirani u vrećicu i ostavljeni nasred jedne od cesta okruga Madison (Iowa) da umru, no nakon što je čuo mijaukanje, Reagan je instiktivno krenuo u spašavanje te je vrećicu zubima odvukao do svoje vlasnice.

Vrećicu su dotad vozila već nekoliko puta pregazila, pa je pravo čudo što su Skipper i Tipper nađeni živi za razliku od njihove braće i sestara koje je nažalost zadesila okutna sudbina.

- Kada je Reaganova vlasnica otvorila vrećicu dočekao ju je stravičan prizor. Preostali mačići su bili izmasakrirani, a ispod njihovih tijela su Skipper i Tipper zapomagali - prepričala je taj događaj Linda Blakely, djelatnica utočišta za životinje The Racoon Valley, koja danas skrbi o preživjelim macama.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • lovr 16.12.2011.

    imam dvije labradorice i volim ih do neba,ma i vise od toga :)!!!malo je reci da su pametne!kada bi bar ljudi imali djelic srca kao ovi psi,svijet nebi znao za mrznju vec samo za ljubav i srecu!!

  • Faustina009 06.12.2011.

    BRAVO za psa -Ovaj pas je stvrano heroj!!! Tako pametna i draga stvorenja..

  • MarijaBabic 05.12.2011.

    ONAJ TKO nevoli zivotinje nemoze ni ljude....ZA MENE licno su zivotinje boziji dar koje netrebamo samo tako ugrozavati. i treba svugdje pojacati zakon za nasilje protiv zivotinja jednostavno rigorozne kazne,,,a dragi narode trebali ste vidjeti kako se ukrajinci rijesavaju pasa lutalica zad pred EP. ono ja zovem tragedijom dabogda pocrkali svako ko nasteti zivotinji.....toliko

Komentiraj...
Vidi sve komentare