To je to što me zanima!

Pas pojeo gumenu patku i koštao vlasnike 8000 kuna

Terijer Spike progutao je gumenu patku. Vlasnici su uočili da nešto nije u redu jer je bio premiran. Šokirali su se vidjevši rendgensku snimku...
Vidi originalni članak

Britanci Colin Smith i Lorraine Fenton platili su tisuću funti kako bi veterinar izvadio gumenu patku iz trbuha njihovog kućnog ljubimca. Primijetili su da terijer Spike, koji je inače pun energije, postao miran. Veterinari nisu mogli objasniti njegovo ponašanje dok ga nisu snimili rendgenom. Šokirali su se vidjevši gumenu patku u njegovom trbuhu. Operirali su šestogodišnjeg Spikea sat vremena i izvadili mu patku. Naredna tri dana bio je na infuziji i lijekovima protiv bolova.
- Patka je pocrnila. Prije je bila žuta, ali ju je očito počeo probavljati. Spremili smo je za uspomenu - rekao je Colin (52) i dodao kako je Spike u stanju sve pojesti. Dodao je kako nisu mislili o tome koliko će koštati operacija nego samo da sve bude u redu. Nekoliko dana nakon operacije Spike je živnuo i nastavio raditi nepodoštine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gmolak 31.01.2010.

    O munja jedna, hehe. Psi su zakon!

  • user_43440 30.01.2010.

    da je moj to pojeo mislim da bi teško kakio jer 8000 kn. mmm pa to je kod nas u Slavoniji 4 mjeseca rada i to kod nekog nadobudnog privatnika koji ti svaki dan govori kako je to dobra plaća!!!!

  • damirAERO 30.01.2010.

    NULA, ime ti lijepo stoji jer govori ono sta ti i jesi

Komentiraj...
Vidi sve komentare