To je to što me zanima!

Pas pronašao marihuanu, pojeo ju i "ušlagirao" se

Mješanac je nakratko pobjegao vlasnici tijekom šetnje parkom u Seattleu. Pronašao je marihuanu te ju pojeo. Vlasnici se vratio potpuno "ušlagiran"
Vidi originalni članak

Mješanac labradora, 11-godišnji Jack pobjegao je vlasnici Jen Nestor Waddel tijekom šetnje parkom u američkom gradu Seattleu. Pas je pronašao odbačenu marihuanu i pojeo ju. Nakon što se vratio vlasnici, pas je jedva hodao zanoseći se lijevo-desno, oči su mu se sjajile i bio je 'ušlagiran'.
- Nestao mi je iz vida na samo tri minute. Nakon što se vratio, odmah sam primjetila nešto čudno na njemu - kaže Jen.
Odvela ga je veterinarki koja je zaključila da je mješanac labradora pojeo poveću količinu sušene marihuane. Dala mu je lijek koji potiče povraćanje kako bi drogu koju je pojeo pas izbacio iz sustava. To je pomoglo i 11-godišnji Jack je postao onaj stari.
- Nakon što je veterinarka shvatila da je pas pojeo drogu, počela se smijati. Htjela me oraspoložiti šalama govoreći da učim psa kako reći NE drogi, ali ja sam se bojala za Jacka - rekla je Jen.
Vjerojatno joj nije bilo do smijeha ni nakon što je dobila račun liječenja koji se popeo do čak 8000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • peinkiller 24.06.2009.

    de smjesna prica

  • gorka_pilula 14.06.2009.

    keljo, nije to ništa, ja znam idiote koji su pasu dali ekstsazi i jadan pas se vrtio oko svoje osi satima, a gazda pasa i njegovi kompanjoni idioti varili tome i uživali, kad je pas nakon određenog vremena pao i uginuo, onda je gazda plakao, a da mi nije žao pasa rekao bi mu neka ti sad kad si kreten

  • Keljo 14.06.2009.

    gledo sam prije neki video neka ekipa pušila travu i psu pirili u nos isto se ušlagiro pa nije mogo hodat a ta ekipa crkavala od smijeha

Komentiraj...
Vidi sve komentare