To je to što me zanima!

Pas zapeo u prolazu od 15 cm, razbili su zid kako bi ga spasili

Stanari zgrada su otkrili psa nakon što im je počeo previše smetati lavež za kojeg nisu znali odakle dolazi. Otkrili su kako je pas zapeo u prolazu od 15 centimetara
Vidi originalni članak

Pas mješanac je u pokrajini Riverside u Kaliforniji zapeo u prostoru širokom tek 15 cm između dvije zgrade. Spasili su ga djelatnici Udruge za zaštitu životinja, a nazvali su ga Wally. 

Psa su otkrili susjedi kojima je prije nekoliko dana počeo smetati lavež psa, a nisu znali odakle dolazi. Pozvali su Udrugu za zaštitu životinja te su otkrili kako je pas zapeo među zidovima dviju zgrada. Prevezli su ga u veterinarsku stanicu te su ustanovili kako je pas dehidrirao te je bio jako slab, ali i jako sretan jer su ga spasili, izvijestio je John Welsh, glasnogovornik Udruge za zaštitu životinja. Dodao je kako su procijenili da je pas star oko četiri godine. 

Između zidova je zapeo vjerojatno nakon što je lovio mačku ili zeca. Djelatnici Udruge su u petak oko 40 minuta razbijali zidove zgrada kako bi mogli izvući nesretnog psa. Uspjeli su ga spasiti kroz rupu koju su napravili u zidu jedne od zgrada, a izvukli su ga štapom. Vlasnik psa im se nije javio, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lolo brigita 19.01.2011.

    o joj jadan pas, e pa na svijetu smo da jedni druge čupamo iz BEZIZLAZNIH situacija

  • klarazebi 18.01.2011.

    jadničak!

  • Morena_1 18.01.2011.

    ovo je kao iz jedne epizode heroja iz strasti! :) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare