To je to što me zanima!

Paun navodno zamijenio auto za gay ljubavnika

Stručnjaci tvrde da je Ron napao auto da zaštiti svoj teritorij od suparnika dok njegov vlasnik vjeruje da on ima sklonosti prema istom spolu
Vidi originalni članak

Agresivni istupi poznati su kod pauna kad je u pitanju obrana svog teritorija. Tako je i Ron nekoliko puta napao luksuznu Toyotu Lexus jer je prema mišljenju stručnjaka htio zaštititi svoje područje. To objašnjenje nije puno pomoglo vlasniku čiji je auto pretrpio štetu od oko 42.100 kuna. Ljut takvim ponašanjem dao je otkaz na imanju u britanskoj pokrajini Somerset.
Bogati vlasnik pauna i imanja, Sir Benjamin Slade pak vjeruje da je njegov ljubimac skloniji istom spolu, te da je automobil napao jer ga je zamijenio za potencijalnog ljubavnika, kako prenosi Daily Mail. Teoriju objašnjava činjenicom da su ženke smeđe a mužjaci plave boje te da mu nije pozanto da je Ron ikad "šarmirao" suprotni spol. Kako bi spriječio daljnje štete, Slade je u širem krugu svog imanja postavio table s upozorenjem da je u blizini agresivna životinja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_3823 06.10.2007.

    Pa na slici nije fazan nego paun....!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • dzimsek 06.10.2007.

    kaj su vam novinari došli iz večernjaka?OVO NIJE FAZAN!!! OVO JE PAUN: PAUN.a ne fazan.Paun je vrsta kokoši.I to največa na svijetu.A auto mu nije ni u kojem slučaju ljbavnica ili još gore ljubavnik.Jednostavno u odsjaju auta ili stakla vidi drugog pauna.Kao i mnoge druge životinje (a i neki novinari očito) i on ne prepoznaje samog sebe u odrazu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare