To je to što me zanima!

Pijana prostituka nadmašila je i Tysona: Uskočila je, odgrizla mi uho i odmah ga je progutala...

Policajca je udarala nogama dok je pokušala pobjeći. Privedena je i protiv nje je podignuta optužnica. Postoji više svjedoka ovog napada, rekli su iz tamošnje policije
Vidi originalni članak

Kannika Kamton (25), seksualna radnica u Pattayi, završit će iza rešetaka na dulje vrijeme zbog napada na 55-godišnjeg turista, pišu britanski mediji

Pijana Kannika uskočila je u jedan od otvorenih autobusa koji voze seks centrom Tajlanda (kažu i svijeta) te je odgrizla dio uha muškarcu. Putnici u autobusu bili su šokirani, siroti turist je vrištao, a Kannika je progutala dio uha, a onda i pokušala nokautirati policajca koji je uskočio pomoći putniku. Njezin plan za bijeg nije upalio. Na kraju je trebalo više policajaca da obuzda pijanu prostitutku.

- Policajca je udarala nogama dok je pokušavala pobjeći. Privedena je i protiv nje je podignuta optužnica. Postoji više svjedoka ovog napada - rekli su iz tamošnje policije.

Svoje postupke Kamton nije htjela, ili nije mogla, objasniti nakon triježnjenja.

Njezin suludi čin mnoge je podsjetio na Mikea Tysona u borbi s Evanderom Holyfieldom, ali on komad uha bar nije progutao..

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare