To je to što me zanima!

Pijani mladić 'oteo' kobilu Micu i njome krenuo po cigarete

Marko Radetić (19) pravdao se policiji da 'vozi' desnom stranom te mu nije bilo jasno zašto ga zaustavljaju. Vlasnik kobile Mice ga nije prijavio za krađu
Vidi originalni članak

Banjalučka policija u ponedjeljak je pola sata prije ponoći u centru grada zaustavila Marka Radetića (19) koji je glavnom ulicom jahao konja.- Što me zaustavljate? Vozim desnom stranom! - negodovao je mladić u vidno alkoholiziranom stanju, koji je nešto ranije sjedio u kafiću s Predragom Kostićem, vlasnikom kobile Mice. 

Policajci nisu imali smisla za Radetićev humor, posebno nakon što im je dao lažne podatke te su ga uhitili. Poslije je rekao da je na konju krenuo kupiti cigarete, a kod njega su našli Kostižev mobitel kojeg je Marko uzeo 'u paketu' s Micom.

- Nisam mogao vjerovati svojim očima. Prolazio sam autom i nekoliko metara od ulaza u 'Sindi' vidim policajce kako pričaju s nekim čovjekom na konju - kazao je novinarima jedan od očevidaca. Kako za jahanje konja pod utjecajem alkohola nije određena kazna, a vlasnik Mice ne želi podnijeti prijavu za krađu, mladić će najvjerojatnije biti kažnjen samo zbog remećenja javnog reda i mira za što je propisana kazna od 500 do 1.500 maraka (od 2.000 do 6.000 kuna).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare