To je to što me zanima!

Pijani šef policije teturao i piškio po stolu gdje je jeo

Ruski šef policije St. Peterburga Vladimir Kurecu podnio je ostavku nakon što su ga snimili kako pijan urinira u javnosti. I to po stolu u restoranu
Vidi originalni članak

Šef policije St. Peterburga pukovnik Vladimir Kurecu, toliko se napio u japanskom restoranu da je "izgubio kompas". Šokirani svjedoci rekli su kako je tijekom večeri "postajao sve glasniji, zaletavao se u stolove, teturao i mahao rukama". Postao je toliko naporan da su se gosti žalili i, konačno, zvali osiguranje.
- Pijanac je eksplodirao u jednom trenutku i čak se prijetio kako će uhititi sve u restoranu - rekao je jedan gost i dodao kako je zatim otkopčao hlače i urinirao po stolu s kojeg je jeo.
Gost je sve snimio kamerom na mobitelu i objavio na internetu. Iako je kvaliteta slike loša, nitko iz policije nije porekao incident. Pijani pukovnik jedva se odgegao iz restorana i pokušavao otključati tuđi auto. Iznerviran što ne može otključati vrata, udario je nekoliko puta u lim i napravio štetu. Vlasnik i osoblje nisu htjeli komentirati slučaj, a mamurni Kurecu sutradan je podnio ostavku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • koka 30 05.03.2009.

    kako alkohol unisti covjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare