To je to što me zanima!

Pije ga svaki dan: 'Pseći urin pun vitamina, riješio me akni'

Mnogi su me pitali kako uvijek izgledam tako dobro, kako mi je šminka savršena i odakle mojoj koži taj prirodni sjaj. U ovome je tajna, govori Amerikanka dok ispija čašicu mokraće svojeg psa
Vidi originalni članak

Amerikanka Lynn Lew tvrdi da joj svakodnevno ispijanje urina njezinog psa kožu održava čistom, mladolikom i sjajnom. U snimci koju je objavila na Facebooku, pokazala je kako prikuplja urin svojeg psa. 

- Mnogi su me pitali kako uvijek izgledam tako dobro, kako mi je šminka uvijek savršena i odakle mojoj koži taj prekrasan prirodni sjaj. U ovome je tajna. Prije nego sam počela piti urin svojeg psa imala sam velikih problema s aknama, bila sam u depresiji i loše sam se osjećala - govori Lynn dok ispija prvi gutljaj. 

Dio komentatora tvrdi kako je video lažan jer se čašica u koju Lynn navodno skuplja urin u niti jednom trenutku ne vidi, drugi su pak zgroženi samom idejom. 

- Pseći urin bogat je vitaminima A i E, sadrži mnogo kalcija, a navodno pomaže i u liječenju raka - tvrdi Amerikanka.

Stručnjaci tvrde da ispijanje urina nema ama baš nikakvog benefita za zdravlje, ističući kako je uobičajeno uvjerenje da je urin sterilan. 

- Ta tvrdnja stoji ako nemate nikakvih problema s urinarnim traktom. No kada napusti tijelo, urin itekako može biti kontaminiran bakterijama - rekao je za Metro.co.uk liječnik Zubair Ahmed. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • _Varešak_ 29.06.2018.

    Ako već troši taj urin,trebala bi probati i pseći d..k,poslije toga možda bude još ljepša i vitalnija.

  • zvonimst 28.06.2018.

    povratit ću

  • 27.06.2018.

    Fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare