To je to što me zanima!

Pilot se hvali fotkama iz zraka: 'Što je s tobom?', 'Koji lažnjak'

Na Instagram profilu pod imenom PilotGanso objavljeno je nekoliko, u najmanju ruku, sumnjivih fotografija. Naime, korisnici smatraju da se ovdje radi o dobrim vještinama u Photoshopu
Vidi originalni članak

Je li ovaj pilot toliko lud ili je jednostavno majstor u Photoshopu, pitaju se korisnici Instagrama nakon što su na toj društvenoj mreži osvanule fotografije pilota na profilu pod imenom PilotGanso.

Na fotografijama pilot ležerno okida 'selfieje' na nekoliko tisuća metara visine, a iako većina smatra da je riječ o fotomontaži, ima i onih koji vjeruju u vjerodostojnost fotografija.

- Zašto izvodiš ovako opasne stvari i ugrožavaš putnike? Što je s tobom?, komentirao je jedan pratitelj, dok mu je drugi predbacio da je samo željan lajkova i komentara. Neki su, pak, otišli toliko daleko da su detaljno proučili padanje sjene na fotografijama kako bi otkrili da se radi o fotomontaži.

Pilot je dosad objavio fotke iznad Dubaija, New Yorka i Rio de Janeira, a na Instagramu ga prati gotovo 50 tisuća korisnika. Fotomontaža ili ne, procijenite sami...

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Mél.C.B.🌼 09.09.2017.

    hah, nebitno...uniforma mu tako dobro stoji! :)

  • humscro 06.09.2017.

    Da li je moguće da itko uopće dvoji da je ovo fotošop?!Pa tko ga je uslikao sa nosa aviona?Lastavica?

  • punkufer 06.09.2017.

    ovaj mi liči na našeg 'pilota' Đovanija, slikao se nakon kaj je oprao prozore na avionu? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare