To je to što me zanima!

Piton ugušio štene, spasila ga je umjetnim disanjem

Piton od dva metra tijelom je stisnuo štene Grace. Njena vlasnica nekoliko minuta joj je masirala srce i udisala zrak u usta dok psić nije oživjeo
Vidi originalni članak

Jeraldene McKenna oživjela je štene staro tek četiri tjedna davši mu umjetno disanje nakon što ga je napao 2-metarski piton. Australka je vidjela kako njena ljubimica Samantha pokušava osloboditi iz zmijinog stiska psića Grace. Jeraldene i suprug Shane odmah su potrčali pomoći joj. Shane je otjerao zmiju, no štene je ostalo bespomično ležati na tlu.
- Jezik joj je visio iz usta, pomodrila je, potpuno je izgledala mrtvo. Upitala sam se što bih učinila da je riječ o bebi. Udahnula sam joj u usta dva puta i počela pritiskati prsa - ispričala je Jeraldene za Australia News. Krenula je sa psićem u kuću, cijelo vrijeme mu dajući umjetno disanje, te je nakon nekoliko minuta Grace sama udahnula.
- Iskreno, mislila sam da joj je mozak oštećen i nisam znala što dalje. Iznijela sam ju pred vrata gdje je njena majka čekala. Samantha ju je počela lizati, a Grace je ustala, nisam mogla vjerovati - kaže Jeraldene koja je inače medicinska sestra i dodaje da je njena prijateljica umjetnim disanjem spasila ovcu koja se utapala.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_43440 08.02.2010.

    ja je sad nebi poljubio ni preko najlon vrećice!!!!!

  • faber1 07.02.2010.

    nick mi je Faber a ne Feber. čitaj kako spada

  • dsulic1 07.02.2010.

    Moj zaključak: Žena je toliko voljela svoju životinju , da nije razmišljala , dali joj se što gadi ili ne, psi su dokazali da su čovjekov najbolji prijatelj. Ja mogu samo reći ovoj gospođi BRAVO.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare