To je to što me zanima!

Plamteći mačak Charlie dva puta je prevario smrt

Mačak Charlie Brown dva je puta u kratkom roku preživio nemoguće. Prvo je uspio izvući živu glavu iz tornada da bi poslije preživio požar
Vidi originalni članak

Crno-bijeli mačak koji pripada Donni i Dannyju Pistole iz Clintona u Arkanzasu (SAD) preživio je tornado krajem veljače koji je uništio obiteljsku kamp kućicu. Charlie je uplašen, no ne i jače ozlijeđen pobjegao u obližnju šumu. Nakon što se oluja malo smirila sakrio se u golemu hrpu ruševina. Donna i Danny su u nedjelju čisteći ostatke ruševina zapalili hrpu ne znajući da se u njoj skriva njihov ljubimac. U četvrtak ga je Donna prateći tiho mijaukanje pronašla zapletenog u trnju. Njuškica i šape bile su joj spržene, oči do pola zatvorene, a krzno prljavo-žuto. Ali bio je živ. Par ga je brzo odveo veterinaru na pregled.
- Smrdio je kao stari izgoreni pokrivač, a krzno na šapama je počelo otpadati. No sve će zacijeliti. Mislim da će biti dobro - priča veterinar Doug Mays. Obitelj je pobjegla u sklonište tijekom oluje. Donna je uspjela uzeti samo jednu od svoje tri mačke. No Charlie Browna i ženku Sanbo nije uspjela pronaći. Sanbo se još nije pojavila pa pretpostavljaju da je nestala u tornadu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare