To je to što me zanima!

Planira punih godinu dana preživjeti bez lipe u džepu

Mark Boyle, 29-godišnji diplomirani ekonomist iz Bristola, Velika Britanija, živjet će godinu dana bez novca. Na pothvat kreće zbog krize u svijetu
Vidi originalni članak

Jest će ono što nađe na ulici i u kantama za smeće, a spavat će u posuđenom karavanu. Napravio je i posebni zahod. Smatra da je pravo vrijeme za pothvat jer je kriza u svijetu postala ozbiljna.
- Mnogo sam se pripremao posljednjih mjeseci. Znam da mi neće biti nimalo lako. Teško je preživjeti bez novca, ali nadam se da ću ovaj put uspjeti - rekao je 29-godišnji Mark Boyle.
Posljednji pothvat nije mu uspio. Namjeravao je bez novca otputovati u Indiju u rodno mjesto Gandhija. Krenuvši iz Bristola, odustao je nakon 480 kilometara u Francuskom gradu Calaisu.
- Ne samo da nitko nije pričao engleski nego su me gledali kao dosadnog izletnika. Nisam mogao ni s kim komunicirati. Teško mi je bilo bez hrane i odustao sam - rekao je diplomirani ekonomist.
Prijatelj mu je uplatio osiguranje i ovaj put će učiniti sve da uspije u svom pothvatu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cigo 03.12.2008.

    ...onda bus na tanko sral.

  • casio 02.12.2008.

    Ja sm veći frajer. Godinu dana ne izlazim iz minusa na tekućem. Hvala gospodi koja mi je to omogućila. Odoh iscipelarit nekog HDZjca. Pozdrav

  • široki 02.12.2008.

    Ja tak živim već godinam !!!! Brate dođi u HR

Komentiraj...
Vidi sve komentare