To je to što me zanima!

Plavci se sanjkali na štitu, probudila se djeca u njima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako su britanski policajci ukoreni zbog sanjkanja na štitovima za vrijeme dužnosti, mnogi smatraju da su tako pokazali ljudskost i postali simpatični
Vidi originalni članak

Britanski policajci iz Oxforda kažnjeni su jer su se sanjkali na štitu dok su bili na dužnosti. Rick Latham (50), koji živi u susjedstvu, snimio je plavce i objavio snimku na Youtubeu. Poslije je tvrdio da su bili tamo samo nekoliko minuta i hvalio ih 'kako su pokazali dobar smisao za humor'.
Lokalni šef policije Andrew Murray rekao je kako je snijeg probudio djecu u njima. Ipak, podsjetio ih je kako sanjkanje na dužnosti na policijskoj opremi pada na trošak poreznih obveznika. Latham je prvo mislio kako će ih policajci potjerati.
- Ali, oni su se počeli sanjkati. Bilo ih je lijepo vidjeti kako se zabavljaju. Bili su tamo nekoliko minuta. Mislim da ih ne bi trebalo kritizirati - rekao je Latham i dodao kako su mnogi na YouTubeu komentirali da je lijepo vidjeti policajce sa smislom za humor.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_42565 15.01.2010.

    Pa i oni su ljudi od krvi i mesa ne vidim ništa loše što su se sankali ,bolje i to nego da su napravili kakvu glupost.............a ovaj što ih je snimijo i slko sigurno se obogatijo prodajom svog rada sramota sad će vjerovatno policajci dobiti opomenu ili otkaz zbog ovakvog debila.......

  • krizbaher 15.01.2010.

    Pa baš su fora! Malo zafrkancije nikome nije naštetilo, a još je simpatičnije jer je riječ o policajcima!

  • fl4nd3r 15.01.2010.

    al vidi se da su dovoljno obrazovani da brišu komentare

Komentiraj...
Vidi sve komentare