To je to što me zanima!

Pobjegla glavom bez obzira nakon što je kleknuo u centru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američki 'Romeo' odveo je djevojku Caroline u trgovački centar gdje su se upoznali. Nakon što joj je rekao koliko je voli i zašto se trebaju oženiti, ona je pobjegla
Vidi originalni članak

Amerikanac je kupio prsten, uvježbao pjesmu i romantični govor te odveo svoju voljenu na mjesto gdje su se upoznali kako bi je zaprosio. Međutim, nakon što je kleknuo u restoranu brze hrane u trgovačkom centru Sherman Oaks Galleria u Los Angelesu, djevojka je pobjegla. Promatrač, koji je snimio cijelu neuspjelu prosidbu, objavio je video na YouTubeu. Prije nego što je zaprosio djevojku koju zove Caroline rekao joj je koliko je voli i zašto se trebaju oženiti.

- Upoznali smo se prije godinu dana. Vrtjelo mi kad bih bio pored tebe. Volim sve na tebi. Volim kako se stisneš uz mene na kauču i predeš kao mačkica. Zbog tebe sam najsretniji čovjek na svijetu - rekao je romantičar. Zatim se priključio gitarist koji je s 'Romeom' zapjevao klasik Neila Diamonda Sweet Caroline. Promatrači su navijali, a Caroline je cijelo vrijeme šokirano držala ruke na ustima. Mrmljala je 'O moj Bože, šta to radiš?!'. U jednom trenutku se okrenula oko sebe i odlučila pobjeći. Romeo i posjetitelji centra u šoku su gledali za njom. Tješili su ga riječima 'Ovo je bilo brutalno' i 'U redu je stari'.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • jagodicabobica_3 20.05.2011.

    i nakraju on trči za njom da joj kose počupa

  • Faustina009 20.05.2011.

    I ja se slažem sa svima koji su rekli da nije zaslužila toga dečka i da ga zapravo niti nije voljela...Ali teško je suditi bez prethodnih istinitih infomacija o nečemu, tko zna, možda nisu dugo bili u vezi.Možda su hodali kratko ili ga nije dovoljno poznavala, a tip se je požurio da je odmah zaprosi..

  • Zdraveb 18.05.2011.

    sigurno je bio poskok u kutijici,cim je mala dala petama vjetra :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare