To je to što me zanima!

Poganski par postavio je magične stijene u dvorište

John i Suzy Burton iz Dorseta u Velikoj Britaniji odlučili su se preseliti. Obavijestili su radnike koji su selili stvari da žele ponijeti 13 golemih stijena
Vidi originalni članak

Od njih su napravili magični kameni krug u dvorištu iza kuće. John koji se naziva druidom te njegova žena, vještica preselili su se iz Dorseta u 16 kilometara udaljeni Dorchester. Susjedi su ih promatrali kako grade magični kameni krug sa stijenama od pola tone za kojeg kažu da im daje pozitivnu energiju. Završivši s postavljanjem magičnog kamenog kruga Suzy je pozvala 20 vještica da posvete krug u vještičjem noćnom ritualu.
- Imamo blagoslov kamenja i ponijeli smo energiju sa sobom u novi dom. Možete je osjetiti, a vjerujemo da potječe iz mjesta između svjetova. Teško je objasniti, ali morate stati pokraj kruga da bi razumjeli. Osjetite energiju kako prolazi vašim tijelom - rekao je 64-godišnji John čija su majka i baka bile vještice.
Par ima petero djece i 12-ero unučadi i podučavaju magiju i čarobnjaštvo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zeljk0 26.11.2008.

    Nadahnuo ih je Harry Potter, to je dokaz kako film i knjiga zaglupljuje čovjeka pogotovo ako se kosi s biblijom i crkvom.

  • user_30613 26.11.2008.

    ubila ih pamet,nasli su se.

  • HellbAni_1 26.11.2008.

    ima ih stvarno puno bolesnih u mozak :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare