To je to što me zanima!

Svijet šokiran videom opasne vojne vježbe kineskih jedinica

Kako bi usavršili koordinaciju, timski rad i osnažili psihičku stabilnost, kineski su vojnici prisiljeni dodavati jedan drugom bombu otprilike dvije sekunde do eksplozije
Vidi originalni članak

Bilo kakva pogreška bila bi najvjerojatnije smrtonosna za sve vojnike koji stoje u krugu, a kao što ćete vidjeti na snimci, od njih se traži da odbrojavaju do detonacije i riješe se eksplozivne naprave samo koji trenutak uoči eksplozije.

- Cilj zadatka je uvježbati vojnike da ostanu prisebni u trenucima kada su im životi ugroženi, ali i podići njihov borbeni duh u misijama koje se čine neizvedivima, izjavio je jedan od dužnosnika Kineske Narodnooslobodilačke vojske.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Prva Proleterska_1 26.01.2012.

    Ja je u vojsci bacao sa tenka, pa se zeznuo, zaboravljajući, da je prava , pa gledao za njom ki na balotama ,kolko sam je u centar bacio. Tek sekundu prije eksplozije, me je komandir povukao za pantalone , da sam se sjetio, da smo na bojnom gađanju a ne školskom! Kako su šarpneli samo udarili po oluku , jer ga nisam ni uspijo zatvoriti! Ovo nije ništa, ja nisam ni brojao !

  • dbk_boy 24.01.2012.

    dodaj meni, dodaj meni BOM!

  • Papi_1 24.01.2012.

    Hahahahahahahaha!Scena kada se svi bace je urnebes!

Komentiraj...
Vidi sve komentare