To je to što me zanima!

Pogledajte još jedan originalan način kako zaprositi djevojku

Walt Thompson dao je doista sve od sebe kako bi svečani čin učinio romantičnim i jedinstvenim. U tome je i uspio, ali nije zadivio samo ljubav svog života, već i svijet
Vidi originalni članak

Naime, daroviti fotograf i redatelj iz Atlante (29), 22 sata je snimao animirani film u kojem je prikazao gotovo sve najvažnije detalje iz četverogodišnje veze s izabranicom svog srca, kulinarskom kritičarkom Nealey Dozier (28).

Da bi ispričao priču poslužio se Lego kockama, a u svome je radu bio toliko pedantan da je čak figurice obukao onako kako su Nealey i on bili odjeveni na dan kada su se upoznali.

Nakon što je odgledala video, Nealey se toliko uzbudila da joj je trebalo čak deset minuta kako bi odgovorila potvrdno, a vi pogledajte čime ju je Walt očarao i što je sve sažeo u 2600 fotografija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • drug Tito_1 14.01.2012.

    ma super je........

  • filister 11.01.2012.

    Za godinu dana ga bude ionak ostavila!

  • malasmb 11.01.2012.

    a stvarno ste bedasti s tim losim komentarima,takve lose i negativne komentare uputite vladi i politici,ionako su vam ostale novine pune toga..covjek si je dao truda i napravio ono sto je bitno za njega i nju..svaka cast na ideji i trudu,a ostali javite se kad se i vi potrudite za zenu dok lokate po birtijama!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare