To je to što me zanima!

Pogledajte kako je Štef odlučio prešati razne sportske lopte

Štef je nekada bio prvak bivše države na 100 metara, a igrao je i u mlađim selekcijama Varteksa. Kako kaže, pubertet mu se obio o glavu i previše je jurcao za djevojkama. Sada je odlučio prešati lopte
Vidi originalni članak

Sve sličnosti sa stvarnim osobama i ličnostima su slučajne. Tekst je nastao isključivo iz zabavnog sadržaja i u potpunosti je izmišljen.

Joža, daj zavužgaj tu mašinu. Ma daj ostavi tu getribu, ne bu te gazda videl. Dopeljal sam nam par lopti pa bumo videli kak pucaju, rekao je za 24sata kovinotokar i automehaničar Štef (44) iz Gornje Batine dobacujući kolegi Joži upute.

Odrastao u mjestu između Zagreba i Varaždina, kovinotokar i automehaničar Štef je zbog viška slobodnog vremena (a i činjenice da je gazda Martin bio van države četiri dana) odlučio eksperimentirati s hidrauličnom prešom. Dosadilo mu je prešati kovine, kaže, a preko prijatelja iz Velike Črešnjevice pored Pitomače nabavio je razne lopte i kugle. Našle su se tu biljarske kugle, bejzbolska loptica, košarkaška lopta, pa čak i loptica za squash.

Što je sguash ne zna, ali kaže da ga zanima kako će loptica puknuti. Štef je nekada bio prvak bivše države na 100 metara, a igrao je i u mlađim selekcijama NK Varteksa. Kako kaže, pubertet mu se obio o glavu i previše je jurcao za djevojkama umjesto da se bavio sportom. Još ga uvijek prati, nogomet pogotovo - navija za Varteks, a od lige petice najdraži mu je West Ham.

- Kak oni to z čekičima igraju, ma pravi su dečki - rekao je Štef i bacio se na posao.

Video s devet različitih loptica i kugli te kako reagiraju na pritisak hidraulične preše pogledajte u videu ispod.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rolex55 23.05.2016.

    mnogo inteligentno

Komentiraj...
Vidi sve komentare