To je to što me zanima!

Pogledajte koga vodimo na koncert Miše Kovača u Rijeci

Nagradili smo najbolje odgovore na pitanje "Koja vam je omiljena Mišina pjesma i zašto?" Koncert je na rasporedu 26. listopada u Dvorani mladosti, Rijeka
Vidi originalni članak

Sretni dobitnci su:

Lada Ćosić, Rijeka
"Ostala si uvijek ista... i ove suze na licu tvom.. :) Ta pijesma opisuje moj i suprugov život, naše rastanke i naše sastanke.. naš sadašnji brak i našu veliku ljubav! Mišo nas je spojio."

Marija Držanić, Galgovo
"Najbolja Mišina pjesma mi je: Kralju nebeski! Kralj nebeski-Kralj koji mi uvijek pomaže u svakoj životnoj neprilici(uh...a ima ih i previše...)! jer jedino Kralj nebeski nam je i mogao dati ovog kralja."

Branka Vukelić, Rijeka
"Ti si pjesma moje duše. Prekrasne riječi, svako tko je volio se može poistovjetiti s njima..."

Sandra Matković, Mrkopalj
"Kad pjevam suze teku, jer me pjesma potakne u teškim trenucima da bacim sve u zaborav izađem na ulicu i pjevam na sav glas, plešem sa strancima koji naiđu tom trenutku na ulici :)"

Marina Novakovic, Rijeka
"Svi pjevaju, ja ne čujem...Mada sam sada u srednjim godinama,svi smo svoje ljubavi odbolovali uz ovu pjesmu,a kako vidim i nove generacije. Obožavam Mišu,molim vas ulaznice,za dvije vesele gospođe 50+."

Vedrana Šimac Lukić, Rijeka
Malo mi je jedan život s tobom. Evo,nema dobrog razloga osim što je moj tata prenio ljubav prema Miši na mene, a moje dijete od 4 godine po cijele dane pjeva ovu pjesmu!"

Sanja Vrtačić, Marčana
"Svi pjevaju, ja ne čujem - jer je to pjesma moje mladosti, mojih radosti i tuga :)) Mišo je moja inspiracija :))"

Bojana Mirković, Viškovo
"Ostala si uvijek ista, priča o životu i ljubavi, svi mi na nekog mislimo dok pjevamo tu pjesmu i to se uglavnom odnosi na nekog tko je ostavio najjači dojam u našem životu. A i Mišo sam je ostao uvijek isti."

Čestitamo i želimo vam dobar provod na koncertu! Sretne dobitnike kontaktirat ćemo putem e-maila.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • poslovna tajnica 25.10.2012.

    Hvalaaaaaaaaaa od srcaaaaaaa, neka sam i ja nešto dobila!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare