To je to što me zanima!

Pogledajte malo bolje: Vidite li i vi Trumpa u uhu ovog psa?

Bigl imena Chief završio je kod veterinara na pregledu, a sve je proteklo u najboljem redu uz smijeh. Ovo nije prvi put da se Donald Trump 'prikazuje' na čudnim mjestima...
Vidi originalni članak

Donald Trump je svojim dolaskom u Bijelu kuću izazvao niz kontroverzi o kojima smo čitali, gledali i slušali mjesecima. No, devet mjeseci kasnije situacija se smirila i javnost je prihvatila Trumpa kao predsjednika SAD-a.

Naravno, novih vijesti o njemu ne nedostaje, kako onih ozbiljnih, tako i onih duhovitih. Zamislite, čistite svog psa, provjerite mu uši i u jednom trenutku u uhu ugledate - Donalda Trumpa.

Upravo to dogodilo se 25-godišnjoj Jade Robinson iz engleskog metropolitanskog okruga Tyne and Wear. Nije mogla vjerovati do te mjere da je morala više puta provjeriti. Fotografija je objavljena na Twitteru.

- Pogledala sam fotografiju više od 20 puta i još nisam mogla primijetiti Trumpov obris lica u uhu mog psa. S druge strane, prijatelj kojem sam pokazala fotku vidio ga je otprve.

Jadein pas, bigl imena Chief, završio je kod veterinara na pregledu, a sve je proteklo u najboljem redu uz smijeh.

Inače, ovo nije prvi put da se američki predsjednik 'pojavljuje' na neobičnim mjestima. Tako su ga prošlog tjedna povodom Noći vještica smjestili u bundeve, a u srpnju je u 'prodaju' izašla tabletica ecstasyja s njegovim likom.

Trump je trenutno na velikoj azijskoj turneji u trajanju od 12 dana.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Papatest 06.11.2017.

    Ne vidim Trumpa ali vidim predsjednicu u njegovoj guzici

  • ZutaStampa 06.11.2017.

    -Records reveal: George Papadopoulos lied to the FBI !! Find out more on Independent: http://viwright.com/20gn

  • komentator1357 06.11.2017.

    Hahhaa svaki dan sve više članaka s 9gag-a i reddit-a. Novinarstvo FTW

Komentiraj...
Vidi sve komentare