To je to što me zanima!

Pogledajte trideset ponajboljih slika duhova svih vremena

Otprilike trećina Amerikanaca vjeruje u duhove, a čak ih 23% tvrdi da su ih vidjeli vlastitim očima, otkriva jedna anketa. Zanima nas što vi imate za reći na tu temu
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 291

  • 28.10.2012.

    Mislim da na svijetu ovom ili onom svačega ima. Kad se samo sjetim priča svoje bake, kad pročitam što piše u novinama i kada se sama duboko duboko zamislim... Moram si priznati da onaj dio dio mene koji izbjegavam pustiti na površinu, vjeruje da nešto postoji... Samo se moramo osloboditi straha od nepoznatog i sve će nam biti jasnije. Želim da nešto ima i želim radi svih svojih bližnjih koji su prešli sa ovoga na "onaj" svijet da je tamo bolje.

  • drazen1986 25.06.2012.

    duhovi postoje..previše je snimaka..neki su istiniti sto posto..jbt čitam vaše priče..i vjerujem vam..zš bi srali..ja upravo sad čitam i gleadam snimke duhova jer mi se neki dan desilo nešta jebeno strašno..ja spavam u sobi..sam u kuči..i odjednom me netko gurka po ramenu (kao stari il stara da se probudim)..i onak škicnem i vidim sjenu čovjeka.i sam legnem kao neda mi se ustat..pomislih možda se tata vratio kuč.sam okrenem glavu na drugu stranu jastuka..i nije prošlo 3 sek od dodira ja se okrenem skroz i nikog u sobi!!otrčim iz sobe zovem po kuči nitko doma..al sam se usro..ošo van kod psa..il sam ja njega mazio il on meenn..koje sRANJE JEBENO::šta je to moglo bit??

  • rosanda barbierri 24.04.2012.

    ma ne tribate se bojati tih umišljotina nego morate biti na oprezu sa živima koji su daleko opasniji .

Komentiraj...
Vidi sve komentare