To je to što me zanima!

Pojas nevinosti: Mitovi i istine o pojasu "čuvaru"

U srednjem je vijeku pojas nevinosti bio stalan dio ženske garderobe. Njime su se žene čuvale od kušnji, a ključ je najčešće bio kod njihovih muževa
Vidi originalni članak

Glavne funkcije pojasa nevinosti bile su očuvanje ženinog djevičanstva, zaštita od silovanja ili neželjene trudnoće te sprečavanje da se žene prepuste strastima s muškarcima koji nisu njihovi muževi. Pojasom se potpuno sakrio 'glavni' ulaz, iako je ostalo nekoliko otvora kako bi žene mogle obavljati druge potrebe. Pojas je na bokovima zatvarala ključanica, a ključ je obično bio kod supruga. Postoje i priče o dosjetljivim ženama koje su napravile rezervne ključeve za koje im muževi nisu znali. Danas pojase nevinosti možemo naći samo u muzejima i trgovinama sa seksualnim pomagalima. Iako, navodno će maserke iz indonezijskog grada Batua morati nositi moderne inačice pojasa nevinosti kao mjeru predostrožnosti protiv prostitucije. Njihove crne uniforme biti će zaključane lokotom, a ključ će imati samo vlasnik salona.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • marcelina 07.10.2009.

    ha,a zato se moglo oralno i analno :))))) lol

  • Cooleech 05.06.2009.

    @mayhem Vjerovatno je taj otvor bio premali, tako da nije baš bilo koristi... A možda su čak imale \'kolino\' odpozadi, pa sad, ajd\' savij ga pod 90 stupnjeva, haha!

  • bosnia_80 02.06.2009.

    ...u to vrijeme oralni sex je bio jako popularan i rasprostranjen;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare