To je to što me zanima!

Pokus pogreba prošao je u odličnom raspoloženju

Marin Voinicu (73) organizirao je pokus vlastita pogreba. Pozvao je obitelj, prijatelje, svećenika te je čak legao u grob da provjeri odgovara li mu
Vidi originalni članak

Marin Voinicu, 73-godišnji Rumunj iz Vadastre, pozvao je obitelj i prijatelje na pokus vlastita pogreba. Rumunj ništa nije prepustio slučaju pa je pozvao i svećenika koji je vodio pokus mise zadušnice u Marinovu domu. Na taj se potez odlučio jer nije htio da se obitelj zamara organizacijom njegova pogreba.
- Sve sam napravio kako treba. Jako sam zadovoljan organizacijom pogreba, odlično je ispalo - rekao je Marin.
Na groblju je iskopao rupu i legao u nju kako bi se uvjerio da mu odgovara. Zamolio je prijatelje i rodbinu da tuguju nad njegovim nadgrobnim spomenikom da vidi kako će to izgledati.
- Bilo bi puno teže da nije ovo organizirao. Spremni smo, a i odlično smo se zabavili. Više je nalikovalo na vjenčanje nego na pogreb - rekla je Marinova kći.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sablja 11.03.2009.

    Netko je rakao da je ovo bilo u Rumunjskoj a ne u Hrvatskoj. Pa to svi znamo. A isto tako znamo da i u Rumunjskoj i Hrvatskoj žive ljudi, jedni pametni a drugi glupi. A ovdje se komentira ljudska glupost, a takvih gluposti imamo i kod sebe, pa je usporedba s \"pokusima\" sasvim opravdana.

  • maštrapan 11.03.2009.

    Kad je već htio to napraviti trebao je stvarno iscenirati svoju smrt. I onda vidjeti kako to izgleda i tko će ga istinski žaliti, a ne izvoditi igrokaz na groblju!

  • Niky1304 10.03.2009.

    dobro mu srce nije otkazalo od dragosti kad je vidio tko mu je sve došao i kako je sve dobro ispalo :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare