To je to što me zanima!

Pokušavala spasiti svog mačka pa je i sama zapela na stablu

Danima je tražila svoju mačka, a kad ga je vidjela instinktivno se počela penjati prema njemu. Kad je shvatila koliko se visoko popela više se nije mogla spustiti. Zajedno s mačkom je čekala da ih spase
Vidi originalni članak

To je bio čisti instinkt. Nisam znala što da napravim. On se cijeli tresao, a ja sam mu samo htjela pomoći. Odjednom sam shvatila da se penjem na drvo, rekla je Maria Parry iz Hampshirea u Velikoj Britaniji koja je, spašavajući svoju mačku, zapela u stablu.

Mariji je mačak nestao tri dana ranije, a kada ga je ugledala odmah je od susjede posudila košaru i otrčala prema stablu. 

- Sat vremena kasnije otišla sam po košaru i vidjela da je i dalje na zemlji pored stabla. Prvo sam se pitala gdje je košara pa gdje je mačka i na kraju gdje je nestala vlasnica - govori Marijina susjeda. Po naselju ju je tražio i njezin muž nakon što se duže vrijeme nije vratila doma. Kada ju je pronašao odmah su pozvali vatrogasce koji su nju i njezinog mačka spustili ljestvama, piše BBC.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Vihor🐎 20.01.2019.

    Razumijem zabrinutost vlasnice mačke. Mnogi bi to napravili. Znam jednu vlasnicu mačke, koja se penjala po građevinskoj skeli na stambenoj zgradi da spasi mačku.

  • 19.01.2019.

    Macka na slici podsjeca na Maine Coon, te se vode u setnju na uzici.

  • Mohik 19.01.2019.

    Ako se previse visoko popne, ni macka ne moze sama sici s drveta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare