To je to što me zanima!

Policajac je uhitio ženu jer mu je ukrala tri pržena krumpirića

Jedna žena uhićena je u Washingtonu zbog toga što je ukrala tri pržena krumpirića očito vrlo osjetljivom policijskom časniku, objavili su lokalni američki mediji.
Vidi originalni članak

Incident se dogodio u pizzeriji a osumnjičena je navodno sjela pored policajca koji je jeo i pokušala započeti razgovor s njim.

Dok je pričala uzela mu je jedan prženi krumpirić a zatim još jedan. On joj je rekao da prestane, ali ga nije poslušala.

Ponovno ju je upozorio da mu ne uzima krumpiriće i da će je privesti u policijsku postaju zbog krađe.

Na kraju je uhićena zbog krađe pomfrita, kako se navodi u policijskom izvješću u rubrici 'ukradena imovina'. Pod količinom je navedeno 'tri komada'.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • PATRICIA 13.09.2016.

    Zlocesti policajac.Zena je sigurno bila gladna,a on da je bio dobra dusica,trebao ju je pocastiti.

  • Kentaćit 13.09.2016.

    Tri po tri krumpirića - pet krumpirića, pet po pet krumpirića - porcija. Porcija po porcija - ide hamburger. Hamburger po hamburger - dupli jamburger. I tako malo po malo otvori se prva radnja, pa druga, i eto poslovnog carstva baziranoj na lopovluku. Ima kamen pravo, bolje spriječiti nego liječiti.

  • Kashmir 12.09.2016.

    Zbog tri krumpirića?! I koliko je dobila za to? Ja bi joj dala tri godine uvjetno i ako još nekom ukrade krumpirić leti u zatvor, zbog krumpirića, prženog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare