To je to što me zanima!

Policajci otišli iz postaje, a on im ukrao pištolje i auto

Šef policijske postaje u Oregonu Steve Scibelli provalu smatra svojom sramotom. Provalnik je vidio da nikoga nema i isprobao svoje vještine
Vidi originalni članak

Užasno sam uzrujan i ne vidim ništa smiješno u toj provali. Ovo nam je velika sramota - rekao je šef policijske postaje u Oregonu u SAD-u, Steve Scibelli nakon što im je provalnik prošlog tjedna ukrao radio, dva pištolja za omamljivanje i patrolni auto. Srećom za policiju, brzo su ga uhitili i sačuvali malo ponosa. Roberta Lloyda Findera (26) optužili su za sve čega su se mogli sjetiti: za provalu, posjedovanje lata za provaljivanje, krađu, nezakonito korištenje motornog vozila, nedozvoljeni ulazak u vozilo, kriminalne štete, neovlašteni ulazak u zgradu, neovlašteno diranje dokaza i opasnu vožnju. Šef policije je ispričao kako je mladić provalio nakon što su svi policajci napustili taj dio zgrade i otišli na dojavu o napadu. Mladić je ispričao da je prolazio kraj zgradei primjetio da nema većine policijskih auta.
- Kaže da je pomislio kako će probati provaliti - rekao je šef policije. Provalnik je zatim auto ostavio u tunelu na tračnicama, a uhitili su ga sutradan jer je pokušao prodati jedan od pištolja koji je ukrao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare