To je to što me zanima!

Policija 'bacila' 8,5 mil. kn jer je zgrabila krivo crijevo

Zbunjena britanska policija, koja ne razlikuje dizel od benzina, "bacila" je čak milijun funti, u tri god., natočivši krivo gorivo na benzinskim postajama...
Vidi originalni članak

Britanska policija doslovno je bacila 8,5 milijuna kuna zbog krivog goriva. Čišćenje motora košta oko 55.000 kuna, a oni su morali ispirati prosječno četiri auta dnevno. Zajedno s "rukama" i novim gorivom došli su do sedmeroznamenkste brojke. Najsmotaniji bili su londonski policajci, koji su samo pridonjeli s 1,7 milijuna kuna u tri godine. Natočili su krivo gorivo čak 671 put.
- Šteta što uiništavaju toliko službenih auta iz obične gluposti. Svaka funta, koja bi trebala pomoći u borbi protiv pravog kriminala, ode na popravak auta - rekao je Matthew Elliott iz Udruge britanskih poreznih obveznika.
Član parlamenta, Chris Huhne, iz liberalno-demokratske stranke, predložio je da im stave velike naljepnice u boji na poklopac rezervoara da se ne bi više zbunjivali. Međutim, takav sustav je već propao u sjevernom Walesu. Iako su dobili kričavo žute poklopce koji su doslovno vrištali "dizel" ipak su se zeznuli čak 39 puta tijekom 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • plainHal 09.06.2009.

    I još se usude priznati.. :(

  • s_korpia 09.06.2009.

    hahahahhahha hahhahaha a neeeeeeeee nemoguce :))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare