To je to što me zanima!

Policija klub veselih 'bradonja' zamijenila za nasilne ISIL-ovce

Šveđani kažu kako su pozirali za grupnu fotografiju sa svojom crnom zastavom kada ih je neko zamijenio za nasilne džihadiste i odlučio pozvati snage reda i mira
Vidi originalni članak

Klub bradatih muškaraca (da, i to postoji!) okupio se u jednom švedskom selu zbog druženja i vjerojatno dubokih razgovora o svojim raskošnim bradama, a onda su njegovi članovi skoro završili iza zatvorskih rešetaka pod optužbom da su pripadnici ISIL-a.

Naime, kada su se fotografirali na ruševinama dvorca ' Braheus ', bradonjama su se približila dva policajca. legitimirala ih i objasnila im da ih je prijavio motorist koji je vidio 'okupljanje terorista'.

Facebook

Osim brada, motorista i policajce zbunila je i njihova crna zastava koja se inače prenosi s kluba na klub i koja se nosi na sva okupljanja. Na taj način, piše britanski The Guardian , bradonje iskazuju vjernost svojim klubovima.

Na njihovoj se zastavi naime nalaze dvije prekrižene sablje.

- Pripadamo klubu koji je dio velike asocijacije osnovane u SAD-u. Zovemo se ' Bearded Villains ' i borimo se protiv nepravde, homofobije, rasizma i opresije, izjavio je jedan od članova.

Nasreću, sve je na kraju prošlo u najboljem redu, a policajci su se u svoj automobil vratili s osmjehom na licima.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ludjo 14.10.2015.

    Ništa na ovome svijetu nije slučajno pa ni ove brade pune buha ..

  • Željko Višnić 14.10.2015.

    čemu neistiit naslov, netko je dojavio policiji o okupljanju sumnjivih osoba sa bradama ipo izlasku policije tj. 2 policajca utvrđeno je da se ne radi o teroristima.

  • El Tractor 14.10.2015.

    Beard rules

Komentiraj...
Vidi sve komentare