To je to što me zanima!

Policija mu pronašla brod nakon 11 godina potrage

Cary Millhouse otkrio je kako su ukradeni brod prijavili 2006. godine kao ručno izrađeni. Pažljivo je provjerio informacije te je obavijestio vlasnika
Vidi originalni članak

Daniel Barrow iz Brightona u Velikoj Britaniji prije više od desetljeća prestao se baviti profesionalnim ribolovom jer mu je netko ukrao brod te je kasnije otvorio malo poduzeće. Iznenadio se nakon što ga je u utorak pozvala policija kako bi ga obavijestili da su njegov brod pronašli nakon čak 11 godina potrage. Brod dugačak 4,6 metara policija je pronašla u zaljevu Brighton.
- Ne mogu vjerovati da su pronašli brod, mislio sam da ga nikada više neću vidjeti. Tijekom svih ovih godina pažljivo sam pregledavao tuđe brodove kako bi se uvjerio da baš taj nije moj - rekao je Daniel. Detektiv Cary Millhouse otkrio je kako su ukradeni brod prijavili 2006. godine kao ručno izrađeni. Pažljivo je provjerio informacije broda te je shvatio da muškarac koji ga je prijavio nije pravi vlasnik broda, piše The Mercury. Policajci i dalje istražuju slučaj kako bi otkrili tko je ukrao Danielov brod.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • reckrece 22.09.2010.

    Ala vrijeme leti, od 2006 več je prošlo 11 godina, zapravo to ne bi bilo loše jer bi sada Jaca skupa sa svojim vladajućim društvancem imala oko 250 godina a tek onaj nepotrošivi Šeks - bio bi stariji od broja jedan iz Alan Forda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare