To je to što me zanima!

Policiju obuzeo Božić: Prešao si punu liniju? Ma, evo ti Xbox!

Građane Lowella u Massachusettsu prije nekoliko su dana iznenadili pripadnici policije koji su zaustavljali građane i potom ih suptilno ispitali što žele za Božić...
Vidi originalni članak

Želje vozača radio vezom su dolazile do nekoliko mladića u lokalnoj trgovini. Oni su tada žurno obišli police, uzeli sve što su ljudi željeli i brzinski ih dostavili na mjesto gdje je policajac zaustavio vozača. Naravno, iznenađenju na licima vozača nije bilo kraja. Neki su bili dirnuti gotovo do suza, ponajviše oni koji su policajcu povjerili želje svoje djece. 

Policija zaista nije štedjela. Bilo je tu i vrlo skupih televizora, igraćih konzola i tableta.

Zanimljivo, svi zaustavljeni vozači bili su u nekom blagom prekršaju. Policija se stoga na kraju videa ogradila od ohrabrivanja prekršaja i naglasila da su samo željeli pokazati da im je stalo. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Sin_G 11.12.2014.

    https://www.youtube.com/watch?v=Gq3LYYAuHWw u nas ! hihihi

  • beemysm 11.12.2014.

    predobro...istina onaj sto vozi onog bijesnog terenca si moze i sam to priustiti...al ona zena sto je dobila legiće je zahvalna od srca sto se i vidi

  • 10.12.2014.

    Definitivno je jedan od razloga da povrate simpatije zbog nedavnih događaja.Vidim da neki spominju našu policiju.Naša policija je priča za sebe.Ponašaju se da su iznad zakona kojeg provode.Gotovo da nema policajca da nije u prometnom prekršaju kad sjedne za volan svog osobnog automobila i uredno za to nisu kažnjavani jer uvijek postoji "kolega".

Komentiraj...
Vidi sve komentare