To je to što me zanima!

Političar dizao suknju djevojci pa joj za oprost poslao peglu

Za svoj 44. rođendan gradonačelnik meksičkog grada San Blasa organizirao je skupu zabavu i na kraju izazvao zgražanje javnosti zbog diranja mlade djevojke
Vidi originalni članak

Hilario Ramírez Villanueva u gadnim je nevoljama nakon što se na vlastitom rođendanu ponio poput prave 'seljačine'. On je naime zaplesao s mladom djevojkom, a ruke su mu vrlo brzo poletjele prema njenoj guzi. Kontroverzni gradonačelnik tu nije stao, već je djevojci počeo dizati haljinu usred čega joj je razotkrio i gaćice. 

Razumljivo, javnost se zgrozila, kao i ženske udruge. Da je pak totalni 'neotesanac', Hilario je pokazao time što je svim udrugama i ženama koje su se žalile za ispriku poslao - glačala i štednjake

Zabava ga je navodno stajala više od šest milijuna (!) kuna, a pred lokalnom se televizijom ispričao rekavši da je bio 'samo jako sretan' te da nije razmišljao, ali ipak 'traži oprost od svoje prijateljice Rosite'. 

Villanueva je i inače poznat kao čovjek sklon aferama. Prošle je godine u šali priznao da je pronevjerio 'malo javnog novca', ali i naglasio da ga to ne čini lopovom. 

- Pa da sam lopov, ne bi me ljudi izabrali po drugi put, mudro je objasnio. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mohikanac40 20.03.2015.

    Isti Žika,i po izgledu i po karakteru :)

  • Leaena 19.03.2015.

    A mislila ga udariti...mislila...ali gradonačelnik je to...vlast...moć...itd. itd.....:D:D:D

  • CUKRENA. 19.03.2015.

    Možda je i očekivala tako nešto od njega, zato je i obukla one staromodne..

Komentiraj...
Vidi sve komentare