To je to što me zanima!

Poljaci i Nijemci zajedno se kupaju na nudističkoj plaži

Nakon što su se njemački nudisti krajem srpnja posvađali s obučenim Poljacima oko zajedničke plaže konačno je uslijedilo čudo - pomirili su se
Vidi originalni članak

Njemačkim turistima Poljaci su krajem srpnja zamjerali golotinju na plaži koja je do početka primjene schengenskog sporazuma bila zaštićena ogradom od Poljske. Plaža Usedom na obali Baltičkog mora uznemirila je i političare iz poljske regije Swinoujscie koji su Nijemce optužili da su pervertiti. A ni Nijemci nisu ostali dužni. Žalili su se da su njihovi susjedi nastrani voajeri koji po cijele dane bulje u njih te da ih čak promatraju s dalekozorima.
- Ovo je nudistička plaža, a Poljaci dolaze potpuno obučeni i bulje u nas. Osjećamo se kao majmuni u zoološkom vrtu. Dolaze s dalekozorima, bulje u nas i govore nam prostote - rekla je tada njemačka turistica Elke Bernhol.
No posljednjih dana sve se okrenulo i lokalni političari s obiju strana osmislili su plan za primirje. Uzduž plaže postavit će dvojezične znakove koji će upozoravati kupače da dolaze na nudističku plažu, odnosno da je napuštaju. Dodatni znakovi upozoravat će Nijemce da Poljaci na svojoj plaži ne žele gledati gole njemačke stražnjice. Pitamo se samo što će se dogoditi kad netko od njih stupi na susjedni teritorij.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare