To je to što me zanima!

'Ako se ovo nastavi, roditelji će prije znanstvenika naći cjepivo'

Stanje je ozbiljno, ali ne možemo cijelo vrijeme paničariti... Sve više Hrvata zato na društvenim mrežama dijeli urnebesne 'meme', a mi ćemo ih objavljivati svako jutro kako bi sa smiješkom krenuli u dan...
Vidi originalni članak

Početak je novog radnog tjedna, no ne onog uobičajenog već ponedjeljka u karanteni... Novost je da je sinoć mnogi nisu mogli spavati nakon potresa koji je pogodio Zagreb, i dok se s njim nećemo šaliti, nastavljamo objavljivati šale Hrvata vezane uz izolaciju, pa da vas barem nakratko mislima odmaknu od ludog jučerašnjeg dana.

Svakako znamo da nije lako profesorima koji nastavu moraju održavati preko interneta, a nije lako ni roditeljima, pogotovo s onom djecom koja nisu baš za školu.

KORONA I HRVATSKI HUMOR 'Ljude više ne zanima gdje si bio '91 već zadnjih 14 dana...'

Internetom kruže šale kako će prije oni 'izmisliti' cjepivo protiv korona virusa jer ne mogu više s djecom biti zatvoreni među 4 zida, nego znanstvenici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što se još dijelilo među Hrvatima na društvenim mrežama, pogledajte u nastavku.

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 1307 24.03.2020.

    Mali uči preko interneta ali malo malo pobjegne sa sata, uđe na neki crtać

  • ivkaivanka 23.03.2020.

    Tko to zeli se cjepiti ? Ee moj ludi narode..masoni to i zele cuti..na tome se sve ovo i radi..i desava ! Novo cjepivo kad dobijete ! Tek onda ste gotovi ! Korona je samo izmisljena dabi narod sto vise zastrasili..dabismo pali duhom i relki joj evo spasa..evo cjepivo na doslo! Nikada se nebi cjepila..mene nitko ne more zastrasiti i tocka.

  • 23.03.2020.

    ....bože koje laži da je Gadafi rekao da....nam budu puštali viruse za koje već imaju ljekove i cijepiva...a trudit će se 18-20 mjeseci truditi da ga tobože pronalaze...gdje će farmaceutske industrije debelo zarađivati...kojo dno dna...nesmijemo podlijegati ovim notornim lažima....samo glavu gore...

Komentiraj...
Vidi sve komentare