To je to što me zanima!

Ponosni otac 13 god. slika baš svaki dan života djece

Ponosni otac snimio je svaki trenutak života svoje djece zadnjih 13 god. i objavio slike na internetu. Slikat će ih sve dok ne odrastu i odsele se iz kuće
Vidi originalni članak

Britanac Munish Bansal (36) ima 8500 digitalnih slika kćerke Suman (12) i njezinog desetogodišnjeg brata Jaya od njihovog rođenja. Na internetskoj stranici, koju je posvetio njima, objavio je 600 albuma kako bi pokazao svima kako su "predivna djeca".
- Slikao sam Suman na dan rođenja. Učinio sam isto slijedeći dan i dan poslije. Odjednom je napunila godinu dana, a ja sam imao 365 slika - rekao je 36-godišnji ekonomista iz Gillinghama.
Nakon toga nije htio stati pa je nastavio isto i s Jayom.
- Sada imam tisuće i tisuće slika svoje predivne djece u svakoj fazi njihovog života - dodao je.
Munish živi s kućanicom Ritom (39). Naoružan s digitalnom kamerom, uvijek je spreman za slikanje. Ulovio je sve ključne trenutke, kao što su prvi koraci, vožnja bicikla i prvi dan škole. Priznaje da je djeci neugodno zbog internetske stranice i oca.
- Super mi je što gledam svoje fotografije i ne prepoznajem se. Ali, neću mu zauvijek dati da me slika - rekla je Suman.
Ali, Munish se zakleo kako će ih slikati dok se ne isele.
- Nadam se kako će jednoga dana cijeniti ovo - dodao je Munish.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bosnia_80 15.05.2009.

    po meni je ovo jedna blaža vrsta psihičkog zlostavljanja djeteta...koje će neminovno imati svoje štetne posljedice u njihovom razvoju...

  • mayhem26 15.05.2009.

    Bolesno.

  • Nina20 15.05.2009.

    koji frik

Komentiraj...
Vidi sve komentare