To je to što me zanima!

Popili, pa pomogli: Dečki u 3 u noći ravnali oštećenu imovinu

Legendarni Monty Pythonovci bi ovu vijest iz njihove domovine najavili uz riječi: A sada nešto potpuno drugačije. Kamo sreće da ovakvo što nije za rubriku 'neobično'
Vidi originalni članak

Ne bi bilo prvi put da mladež pod utjecajem alkohola u noćni sat iza sebe ostavi nešto razbijeno ili slomljeno, ali da ljude doista ne treba trpati u isti koš, divnim su primjerom pokazali ovi mladići iz engleskog grada Bostona.

Na povratku kućama iz 'akcije', tijekom koje se zasigurno nešto popilo, primijetili su oko tri sata ujutro oštećeno parkiralište za bicikle te su udružili mišiće i izravnali ga.

Parkiralište je tako stajalo nekoliko tjedana od kada je u njega udario automobil, a momcima je trebalo trinaest minuta da ga vrate u prvobitno stanje.

Djelo nepoznatih junaka su zabilježile nadzorne kamere, a gradski oci ih sada mole da se predstave kako bi ih se javno pohvalilo.

Citirat ćemo za kraj jednog od komentatora na Youtubeu: Bilo bi fantastično kada bi ovakvo što postalo novi oblik 'vandalizma'!

Idi na 24sata

Komentari 43

  • rewe04 22.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SoTrue 20.09.2013.

    Svaka čast dečkima! Ne vjerujem da bi to itko drugi napravio, samo bi prošli kraj tog "rusvaja" i nastavili piti sve do zore... A ako se ne žele javiti, to je vjerojtno zato jer ne žele da ih se osuđuje(vjerojatno zbog slave,itd...). Po šteni dečki! :D

  • aventin 13.09.2013.

    kakav majstor

Komentiraj...
Vidi sve komentare