To je to što me zanima!

Postao zvijezda: Bjegunac provocira policiju na Faceu

Britanac Craig 'Lazie' Lynch (28) pobjegao je iz zatvora u rujnu ove godine. Od tada se redovno javlja policiji preko Facebooka, ali provokacijama
Vidi originalni članak

Britanski bjegunac Craig 'Lazie' Lynch (28) provocira policiju fotografijama i statusima na Facebooku. Poručio im je da se j... sa srednjim prstom. Na jednoj fotografiji ukrasio se dekoracijama i držao pečenu puricu u ruci dok je drugom rukom pokazivao poruku policajcima koji ga traže. Lazie je u rujnu pobjegao iz zatvora Hollesley Bay u Suffolku. Bio je pri kraju izdržavanja sedmogodišnje kazne zbog provala. Ipak, redovito održava kontakt s policajcima preko Facebooka. Priznao je da živi u strahu da će ga 'neprijatelji' locirati. Jednom prilikom bio je uvjeren da su ga našli.
- Čujem sirene - napisao je, ali je kasnije dodao kako je to bila hitna pomoć za susjedu preko puta. Čak je išao provjeriti je li starica u redu. Fejs prijatelji smatraju ga herojem. Ima na tisuće 'prijatelja' i obožavatelja na popularnoj socijalnoj stranici.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Franky01 29.12.2009.

    jao kralja hahaha :D

  • real 29.12.2009.

    ma zaboli njih sto nije odsluzio do kraja, vec sto javno dokazuje nemoc njihove antiteroristicke policije, pa im malo malo rade neke diverzije ... ja mislim da se moze nagoditi da \"simuliraju\" da su ga otkrili a zauzvrat da mu oproste kaznu.. svakako sve u tajnosti..

  • brzizestok 29.12.2009.

    kad ga ulove naje... će mu se majčice :) Al ima muda, svaka čast !

Komentiraj...
Vidi sve komentare