To je to što me zanima!

Poštari odbijaju raditi jer se boje mačka Tigra (19)

Vlasnica kaže da je Tigar prestar za egizibicije i da spava 20 sati na dan. Poštari pak tvrde da ih je mačak naganjao po dvorištu i otjerao
Vidi originalni članak

Poštari više ne dostavljaju pakete Tracy Brayshaw iz Leedsa jer se boje njenog Tigra, odnosno 19-godišnje crno-bijele mačke koja ih, kažu, napada. Mačka ih je navodno tri puta zaskočila čim bi se približili ulaznim vratima i naganjala ih sve do izlaza iz dvorišta. Tracy se ne sviđa što sad mora sama ići do poštanskog ureda. Tvrdi da je njena mačka prestara za napade na poštare.
- Ako se Tigar popne na stablo, njemu je to sva aktivnost za taj tjedan. Zato mi je teško povjerovati da napada poštare. Već dva tjedna mi ne donose poštu i u početku mi je bilo smiješno, ali sad mislim da su pretjerali. Tigar ima 19 godina i spava po 20 sati na dan, a iz pošte kažu da se više neće približavati mojoj kući jer je mačka preopasna - kaže Tracy koja će se žaliti protiv suspenzije dostave pošte. Glasnogovornik pošte je rekao kako pokušavaju naći način kako dostaviti Tracyjinu poštu, a da pri tome zaposlenici ostanu neozlijeđeni.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • FK2806 09.04.2010.

    J... te poštare ja bi mu glavu okrenuo u nazad pa bi ko lokomotiva mogo vozit itam i nazad ! Mene jedino jedan vučjak uspio dovatit za koljeno i bilo je gadno !

  • user_39293 09.04.2010.

    Maca je doslovno shvatila ulogu svog imena

  • Pinturicchio 09.04.2010.

    puknes ju nogom po njusci pa te vise nece vijat ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare